Hoe om toe te Voegen aan Uw Event Handlers Website

When you use a website for hosting, one of the first things you will need to do is add Events to your website. To add the built in Events module to your website, use the events module. There are two methods to make Events available on your website. First, add an event handler to your index page, then attach it to the element op uw website.

Met deze gebeurtenishandlers kan de gebruiker zich aan- en afmelden en de lijst met gebeurtenissen doorzoeken die al beschikbaar zijn. Als een gebeurtenis niet wordt gevonden, slaat de gebeurtenishandler deze gewoon over. Maak een EventEmitter-instantie om toegang te krijgen tot deze gebeurtenissen en handlers:

Het eerste dat u hoeft te doen, is de gebeurtenissen selecteren die u wilt opnemen en vervolgens op de knop "Gebeurtenishandlers toevoegen" klikken. Dit opent het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen. Voer vervolgens de naam van de gebeurtenis in het tekstvak in; als er geen naam is ingevoerd, noem deze dan de gebeurtenisnaam.

Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Nadat u uw wijzigingen heeft opgeslagen, kunt u op de knop ernaast klikken om uw evenementenlijst weer te geven. Nu bent u klaar om evenementen aan uw site toe te voegen.

Met de functie Gebeurtenishandlers toevoegen kunt u een item op uw website selecteren om op uw evenementenpagina weer te geven. Als u bijvoorbeeld een evenement op uw blog heeft met de titel "Boekrecensie" en u deze wilt weergeven op de pagina van uw evenement, kunt u op de knop "Evenement toevoegen" klikken, gevolgd door de naam van het evenement. Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Evenement toevoegen.

Typ vanaf daar de gebeurtenisnamen in de tekstvakken, klik op de knop "OK" en klik vervolgens op "Wijzigingen opslaan". Je zou nu je evenementen op de pagina moeten zien. U kunt ook de evenementnamen, beschrijvingen en categorieën toevoegen, verwijderen of bewerken. U kunt een lijst met gebeurtenissen bekijken door op de pijl of op de lijst te klikken. van evenementen op uw evenementenpagina.

De tweede methode om gebeurtenissen aan uw website toe te voegen, is door een gebeurtenishandler aan uw indexpagina toe te voegen. Dit doe je door de "add event handler" knoppen aan de linkerkant van de pagina te gebruiken. Klik vervolgens op de knop "Gebeurtenishandler toevoegen". Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Gebeurtenishandler toevoegen. Voer de naam van de gebeurtenis in de tekstvakken in, gevolgd door "Gebeurtenishandlers toevoegen" en klik vervolgens op de knop "Gebeurtenishandlers toevoegen".

U ziet een vak met de titel, de naam van de gebeurtenishandler en de beschrijving van de gebeurtenishandler. De beschrijving wordt alleen weergegeven als de handler is toegevoegd aan een gebeurtenis.

Nadat u de titel en beschrijving voor de gebeurtenis heeft ingevoerd, klikt u op de knop Gebeurtenishandlers toevoegen. Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen. Typ de gebeurtenishandler in de tekstvakken, klik vervolgens op de knop "OK" en klik op de knop Wijzigingen opslaan om uw gebeurtenissen op uw evenementenpagina weer te geven.

Om meer dan één event handler toe te voegen, klik op de "add event handler" knop op je events pagina en klik vervolgens op de events knop om een ​​lijst van je beschikbare event handlers weer te geven. Klik op de juiste gebeurtenishandler in de lijst. Om een ​​gebeurtenishandler te bewerken of te verwijderen, klikt u op de juiste gebeurtenishandler.

Om tot slot de gebeurtenishandlers te bekijken of te bewerken, klikt u op de pijlen naast de tekstvakken met de namen van uw gebeurtenishandlers. Als er meerdere tekstvakken zijn, bladert u omlaag in de lijst naar de gebeurtenishandlers die u wilt bewerken of verwijderen. Als u de datum van de gebeurtenis moet wijzigen, scrolt u verder omlaag in de lijst met gebeurtenissen om de gebeurtenissen te bekijken.

De laatste methode om gebeurtenishandlers toe te voegen of te bewerken, is door het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen te openen, op de gebeurtenishandler te klikken die u wilt bewerken en vervolgens op de juiste knop aan de rechterkant van de gebeurtenishandler te klikken. Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen. Typ in het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen de gebeurtenisnaam, gevolgd door de naam van de handler, en klik vervolgens op de knop Gebeurtenishandlers toevoegen. Klik op de knop "Gebeurtenishandlers toevoegen" en scrol omlaag naar het tekstvak "Datum".